sobota 12. dubna 2014

Here's to never running dry

One more shot and I'm quitting forever, X my heart, X my fingers...

Running dry ain't never gonna happen around here. Německá pšenice nalitá do anglické pintovky (I see them beer nazis getting ready to burn me on the cross), but you know what? Noch einmal, bitte and all that jazz. Konvence nekonvence, mezinárodní právo se snad nezblázní, ne? Borders are meant for crossing (lines as well). V Bavorsku by to možná bylo na přestupek vůči občanskému soužití, but in my private kingdom you can get a medal for that shit. Zase se mi nechce shánět patnáct základních sklenic na pivko, takže ease up cowboy. Všechno je relativní, ale dokud to má volty... yeah i guess I can support this particular cause.    

A stejně to nejvíc závisí na vnějších okolnostech. I Heineken může být super, když si ho člověk dá s nejlepším kamarádem na rockovém festivalu a slunce zrovna zapadá a ta stage září všemi odstíny rudé a frontman se rozhodne konečně zahrát nějakou pecku z prvního alba (oh nostalgia I don't need you anymore, except I do...); jo to jsou ty chvíle, kdy nezáleží na značce, ale na obsahu alkoholu. A pak máme situace vysněné, podpořené notnou dávkou fantazie. Včera jsem si představoval, že si dám jihlavskou Black Roof IPA a v klídku si prožiju běhání po střechách Dunwallu, ale nepodařilo se. Sice sem si dal ono pivko v točené verzi, ale uniformní zářivky pivotéky mi tento zážitek nedokázaly zprostředkovat. 

Cloning kids, cyber-skin I miss missing you, now and then. Sometimes before it gets better the darkness gets bigger, the person that you'd take bullet for is behind the trigger. Oh, we're fading fast, I miss missing you, now and then. 

Žádné komentáře: