středa 30. dubna 2008

Rozpačitý návrat Supernatural

Oddychovka. Kdybych měl popsat Supernatural jediným slovem, zvolil bych pravděpodobně právě výše uvedené. Přesto si tenhle příjemný kousek o dvou klucích, jednom Chevy Impala 1967 a spoustě nadpřirozené havěťi (přes duchy a vlkodlaky až démony konče) kroutí již třetí sezónu. Pro fanoušky jistě příjemná zpráva - čtvrté pokračování se očekává na podzim (bylo oficiálně potvrzeno). O tom jsem ale mluvit nechtěl.

Řeč je o aktuálním dílu 3x13 s názvem ''Ghostfacers''. Byl pro mne velkým zklamáním, po té debilní stávce jsme čekal něco lepšího, očividně na poslední chvíli nezbylo moc peněz, a tak jsem se dočkal dílu, který je celý natočený na digiťák a jakože amatérsky. Má to simulovat natáčení reality show, do které se Sam a Dean náhodou dostanou (aneb dva side charaktery vrací úder). Točit tímhle způsobem si můžete dovolit jen někdy:

1. Byli jste první, a tudíž originální (Záhada Blair Witch)
2. Máte OPRAVDU velký rozpočet (Cloverfield)
3. Jste artový režisér a neočekáváte v kinech davy (Kdo je tady ředitel?)

Nic z toho kluci ze Supernatural nesplňují. Ten díl je prostě prachsprostá nuda (+ genderově zajímavá rolička homosexuálního mučedníka). Vážně očekávám něco lepšího; třeba další démony (ale na to by musely být peníze, že?).

Uvidíme, co bude dál...třetí série končí 16. dílem, tak ještě se můžou zlepšit.

Žádné komentáře: